VHF 215i Морско радио

Продукти
1 185,00 лв.
  • Марка: Garmin
  • Кат. номер: 010-0209
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

 

Имате връзка, когато сте на вода

  • Има вграден GPS
  • Микрофонът му е отстраняем и може да се държи където и да е в лодката.
  • Стандартно Class D Дигитално Селективно Обаждане (DSC) (обаждане за помощ и директно обаждане с потребителски програмиран MMSI)
  • 25 W мощност на предаване
  • Предварително програмиран с международни морски канали
  • Лесно за монтиране и работа през NMEA 2000 със съвместимите ни картографи и многофункционални дисплеи

 

Комуникацията е жизнено важна, когато сте по вода. Стационарната морска радиостанция VHF 215i Ви свързва и с брега, и с останалите плавателни съдове в морето.

Увеличете Вашето спокойствие

По време на извънредна ситуация с 25 W мощност на предаване, радиостанцията VHF 215i осигурява на рибарите, моряците и кръстосвачите увереност, че могат да се справят бързо с едно натискане на бутон.

Общувайте уверено по вода

Лесен за инсталиране и използване, просто включете и работете чрез NMEA 2000® мрежа  и съвместими Garmin картографи и многофункционални устройства. Осигурява стандартно Class D DSC (обаждане за помощ и директно обаждане с потребителски програмиран MMSI ). VHF 215i е предварително програмиран с международните морски канали. Каналите може да се препрограмират със специални кабели, но само от оторизирани дилъри. Радиото е NMEA 0183 съвместимо, а отстраняемия първи микрофон може да се държи и далеч от радиото. Съвместимо е и с GHS 11i.

Общувайте със стил

Тъй като Вашият щурвал е източник на гордост, ние сме проектирали VHF 115i морско радио като допълнение към картографите GPSMAP®722 / 922, GPSMAP 1022/1222, GPSMAP 7400 и GPSMAP 8400  и мултифункционалните ни екрани.

 

Доставка

Д-р Моби поддържа доставка с ЕКОНТ на територията на цялата страна.

Поръчки направени до 16:00 часа се изпращат на същия ден, след допълнително потвърждение за наличност.

Времето за доставка е между 1 и 5 работни дни.