tactix® Delta

Продукти
1 759,00 лв.
  • Марка: Garmin
  • Кат. номер: 010-02357-01
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

ГОТОВ ЗА ВСЯКА МИСИЯ

С издръжлив дизайн, който отговаря на военните стандарти, този премиум GPS смарт часовник предлага специализирани тактически функции, както и картографиране, музика, разширени тренировъчни функции и други.

 

Премиум дизайн, създаден по военни стандарти (MIL-STD-810).

Специфични тактически функции, като съвместимост с очила за нощно виждане и още за полеви операции.

Навигирайте с мулти-GNSS поддръжка и външни сензори.

Измерете ефективността на бягането и колоезденето по начини, които не сте знаели, че са възможни.

Смарт функции, като плащане, музика и известия, когато е сдвоен с Вашия смартфон.

Не се ограничавайте от живота на батерията.Вземете до 21 дни в режим на смарт часовник.


 

 

КАЧЕСТВО И ДИЗАЙН

Тестван според американските военни стандарти (MIL-STD-810), здравият и изискан дизайн разполага с голям 1,4-инчов дисплей, който е с 36% по-голям от предишните tactix модели.

 

ПРЕМИУМ МАТЕРИАЛИ

Този смарт часовник се отличава с външен вид, за да пасне на Вашия начин на живот с устойчив на надраскване сапфирен обектив, черен стоманен панел с DLC покритие и черен стоманен заден капак с PVD.


 

СЪВМЕСТИМОСТ С ОЧИЛА ЗА НОЩНО ВИЖДАНЕ

Лесно превключвайте между дневен и нощен изглед с екран, който може да се чете от очила за нощно виждане.

JUMPMASTER РЕЖИМ

Тази функция работи за изчисляване на release points според военните указания и Ви помага да се ориентирате към целта си, след като скочите.

 

ФОРМАТ С ДВОЙНО-ПОЗИЦИОНИРАНЕ

Лесно синхронизирайте местоположението си с другите, като видите както универсалния напречен меркатор (UTM), така и референтната система за военна мрежа (MGRS) на един и същ екран.

СТЕЛТ РЕЖИМ

Активирайте стелт режим, за да спрете съхраняването и споделянето на Вашата GPS позиция и да деактивирате безжичната връзка и комуникация.

KILL SWITCH

Ако сигурността стане проблем, kill switch-а изтрива цялата потребителска памет.

PROJECTED WAYPOINTS

Задайте и запишете отдалечени гео позиции, които да се използват по-късно за навигация.


 

MULTI-GNSS

Достъп до множество глобални навигационни спътникови системи (GPS, GLONASS и Galileo), за да проследявате в по-предизвикателни среди, отколкото само с GPS.

ABC СЕНЗОРИ

Навигирайте по следващата си разходка с ABC сензори, включително висотомер за данни за надморската височина, барометър за наблюдение на времето и 3-осен електронен компас.

РЕЖИМ EXPEDITION

Не се ограничавайте от батерията.Expedition режимът с ултра ниско захранване на GPS, продължава седмици.

TOPO И СКИ КАРТИ

Използвайте карти TopoEurope, за да се ориентирате в приключенията си.Прегледайте имената на бягането и оценките за трудност за 2,000 ски курорти по целия свят.

CLIMBPRO ФУНКЦИЯ

Използвайте ClimbPro функцията, за да видите информация в реално време за текущите и предстоящите си изкачвания, включително наклон, разстояние и повишение на надморската височина.

ГОЛФ ИГРИЩА

Достъп до пълноцветни CourseView карти за повече от 41,000 голф игрища по целия свят, насочване с бутони и функцията PlaysLike Distance.

 

НАВИГАЦИЯ ЗАВОЙ-ПО-ЗАВОЙ

Следвайте маршрут или курс с помощ от упътвания за завой-по-завой, които Ви информират предварително, когато идва следващият завой.

 

ROUND TRIP ROUTING

Въведете разстояние, което искате да изминете, и вземете предложени маршрути, които ще Ви върнат до началната Ви точка.Trendline ™маршрутизацията Ви помага да намерите най-добрите местни пътеки.


СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Използвайте предварително заредени профили за активност за бягане на пътека, плуване, бягане, колоездене, туризъм, гребане, ски, голф и други.

АНИМИРАНИ ТРЕНИРОВКИ

Този часовник разполага с лесни за следване, анимирани кардио, силови тренировки, йога и пилатес тренировки, които можете да видите на екрана.

ПОДРОБНИ ДАННИ

Преглеждайте разширени тренировъчни данни , които включват  running dynamics, VO2 max, съветник за възстановяване и други1.

PACEPRO ™ ТЕХНОЛОГИЯ

Първата по рода си функция PacePro Ви помага да бъдете в крак с ориентираните към класа насоки, докато провеждате курс.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР

Подобрената технология на вградения пулсомер1 измерва интензивността на Вашите фитнес занимания, както и променливостта на сърдечната честота, за да се изчисли степента на Вашия стрес.Той също така проследява под вода без необходимост от допълнителен пулсомер.

PULSE OX СЕНЗОР

За аклиматизация на височина или наблюдение на съня, Pulse Ox2сензорът използва светлинни лъчи на китката Ви, за да прецени колко добре тялото Ви абсорбира кислород.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДИШАНЕТО

Вижте как дишате през целия ден, по време на сън и по време на упражнения за дишане и йога.

BODY BATTERY™ ЕНЕРГИЕН МОНИТОРИНГ

Оптимизирайте енергийните запаси на тялото си, като използвате променливостта на сърдечната честота, стреса, съня и други данни, за да прецените кога сте готови да бъдете активни или кога може да се наложи да почивате.

УПРАВЛЕНИЕ НА БАТЕРИЯТА

Вижте как различните настройки и сензори влияят на живота на батерията на Вашия часовник, така че да можете да правите промени в удължаването на батерията в движение.

БАТЕРИЯ

Вградената, презареждаща се литиева батерия осигурява до 21 дни живот на батерията в режим на смарт часовник, 15 часа в GPS режим с музика и до 80 дни в режим на пестене на батерията.

   


 

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ

Получавайте имейли, съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени със съвместимо устройство.

МУЗИКАЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Съхранявайте до 2,000 песни или достъп до стрийминг приложения от съвместимите Ви услуги, включително Spotify®, Deezer и Amazon Music, и слушайте през слушалки с Bluetooth® технология.

GARMIN PAY ™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ

Преминавайте през касовите линии с  Garmin Payбезконтактно решение за плащане чрез участващи доставчици.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Ако се чувствате несигурни или ако Вашият часовник усети, че е възникнал инцидент, функциите за безопасност и откриване на инциденти3 изпращат Вашето местоположение на спешни контакти.

   

Точност на проследяването на активността.
2 Това не е медицинско изделие и не е предназначено за използване в диагностиката или мониторинга на някакво медицинско състояние;вижте Garmin.com/ataccuracy.Pulse Ox не е наличен във всички страни.
3 Когато е сдвоен със съвместим смартфон.За изискванията и ограниченията за функциите за безопасност и проследяване вижте Garmin.com/safety.
Словната марка и логото на Bluetooth са регистрирани търговски марки, притежавани от Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на такива марки от Garmin е под лиценз.

Доставка

Д-р Моби поддържа доставка с ЕКОНТ на територията на цялата страна.

Поръчки направени до 16:00 часа се изпращат на същия ден, след допълнително потвърждение за наличност.

Времето за доставка е между 1 и 5 работни дни.