Camper 780 MT-D

Продукти
829,00 лв.
  • Марка: Garmin
  • Кат. номер: 010-02227-10
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

GPS сателитна навигация за къмпинг ентусиасти

 

  • Сателитна навигация с 6,95 " сензорен екран от край до край с високи разделителни способности
  • Персонализираната маршрутизация взема предвид размера и теглото на Вашия кемпер или каравана, след което намира най-добрия маршрут за Вашето превозно средство1
  • Предоставя предупреждения за пътя, за да Ви държи в течение за наклони, остри завои, ограничения на теглото и др.
  • Включва голяма база данни за къмпинги от ACSI и Campercontact, както и безплатни места за спиране от Trailer's PARK
  • Сдвоете Вашия съвместим смартфон, за да получите достъп до разговори със свободни ръце и смарт известия
  • Включва Digital Traffic през DAB
  • Включени са актуализации за камери за безопасност и скорост

Преглед на навигацията с един поглед

Това GPS сателитно навигационно устройство разполага с 6,95 "ярък сензорен дисплей от край до край, така че лесно да можете да видите важна информация.

 

 


Получавайте персонализирани маршрути

Camper 780 взема предвид размера и теглото на Вашия кемпер, след което намира най-добрия маршрут1.Можете също да запазвате профили за няколко превозни средства или ремаркета.

 

 

Надхитрявайте трафика

С включения Digital Traffic, Garmin Traffic услугата е готова за използване веднага след изваждането на устройството от кутията.

 

 

Знайте какво предстои

Получете допълнителна осведоменост с пътни предупреждения, които Ви дават информация за предстоящите стръмни наклони, остри завои, ограничения на теглото и др.Дори можете да прегледате предстоящата информация за височината в детайли, за да се подготвите за възможни стръмни нива по маршрута.

 

 

Намерете най-добрите къмпинги

За да Ви помогне да намерите най-добрите места за пит-стоп, навигационната система Camper 780 включва голяма база данни от къмпинги за камиони от ACSI и Campercontact, както и безплатни места за спиране от Trailer's PARK, които можете да филтрирате по цена, удобства и др.,Навигационната система също така ще покаже зони за почивка и други удобства, които се появяват на Вашия маршрут.Търсете ги, като просто използвате пръста си, за да се движите по картата.Получавате и достъп до повече информация и намиране на местни забележителности от TripAdvisor, Foursquare и др.

 

Използвайте функции за свободни ръце

Дръжте ръцете си на волана и се възползвайте от смарт функции, като разговори със свободни ръце, смарт известия от Вашия съвместим смартфон и гласова активиране на навигацията.Вградената Wi-Fi® връзка прави актуализациите на картата и софтуера бързо и лесно.

 

 

Получете повече от приложението

Получете повече, когато изтеглите безплатно приложението Garmin Drive ™ на Вашия съвместим смартфон. Ще имате достъп до трафик в реално време, разширени прогнози за времето и още - дирекнтно на Вашето Camper 780 устройство.

 

 

Движете се назад с увереност

Нуждаете се от помощ при излизане от тесни пространства?Camper 780 е съвместим с нашите BC ™ 30 и BC 40 камери за задно виждане, които могат да предават данни до 7 метра.Избери си вариант, за да видите по-добре какво има зад Вас.

 

1Не се предлага във всички области.Въвеждането на характеристиките на профила на кемпера или ремаркето не гарантира, че характеристиките на Вашия кемпер ще бъдат отчетени при всички предложения за маршрути.Винаги наблюдавайте всички поставени пътни знаци и пътни условия.

Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance.

 

Доставка

Д-р Моби поддържа доставка с ЕКОНТ на територията на цялата страна.

Поръчки направени до 16:00 часа се изпращат на същия ден, след допълнително потвърждение за наличност.

Времето за доставка е между 1 и 5 работни дни.