inReach® Mini

Продукти
685,00 лв.
  • Кат. номер: 010-01879-00
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Глобалната свързаност в дланта ви

  • Малкият, здрав и лек сателитен комуникатор позволява двупосочни текстови съобщения със 100% глобално Iridium® покритие (изисква се сателитен абонамент)
  • Задействане на интерактивен SOS към 24/7 центрове за наблюдения и спасявания (изисква се сателитен абонамент)
  • Достъп до карти, цветни изображения и т.н. чрез безплатното приложение Garmin Earthmate® и съвместими устройства1
  • Допълнителната inReach прогноза за времето предоставя подробни актуализации директно на Вашия inReach Mini или сдвоено устройство; налични са основни и премиум пакети
  • Изпращайте и получавайте inReach съобщения чрез съвместими Garmin устройства, включително ръчни устройства и часовници
  • Вградената литиева батерия осигурява до 50 часа живот на батерията в 10-минутен режим на проследяване2

inReach Mini е вашата връзка когато сте извън мрежата. Това е нашият сателитен комуникатор, за който размерът и теглото са от значение. inReach Mini ви позволява да изпращате и получавате текстови съобщения, да проследявате и споделяте вашето пътуване и при необходимост да задействате SOS сигнал, за да се свържете с GEOS 24/7 екипа за спешна реакция. С inReach свързаност, вашето семейство и приятели ще могат да поддържат връзка, независимо къде ще отидете.

 

Пътувайте по-леки, комуникирайте по-интелигентно

С размери от малко под 9,9 см височина, 5,2 см ширина и тежаща само 100 грама, inReach Mini е удобен за носене във Вашия джоб или раница. Той се свързва за съобщения чрез спътникова мрежа Iridium, предлагайки безпроблемно 100% Iridium покритие в целия свят. Не е нужно да се притеснявате, че не сте в обсега на сигнала на мобилният си телефон или ще се натъкнете на зона без покритие. Вашият inReach Mini работи навсякъде по света, така че да останете свързани.

 

 

Кой ще отговори на Вашия SOS сигнал? GEOS ще го направи.

GEOS е световен лидер в решенията за спешно реагиране и мониторинг. Те са поддържат спасителни отряди в повече от 140 страни, спасявайки много животи. Те стоят по 24/7/365 за да отговорят на Вашия SOS, да проследят Вашето устройство и да уведомят съответните екипи в района, в който се намирате. След това, докато помощта е на път, GEOS ще продължи да Ви предоставя актуална и важна информация, докато ситуацията не бъде решена.

 

 

Няколко начина за свързване

Безжичната връзка от устройство на устройство Ви позволява да управлявате дистанционно inReach Mini, за да изпращате и получавате съобщения с помощта на съвместими Garmin ръчни устройства, часовници или други мобилни устройства1. GPS-базираното проследяване на местоположението Ви позволява да го споделяте с хората у дома. Можете също да публикувате приключенията си в социалните мрежи. За основна навигация има електронен компас, който показва разстоянието по маршрут или до точка.

 

 

 

Сдвоете го с мобилното си устройство

За още повече възможности и удобства, безплатното Earthmate приложение синхронизира Вашия inReach mini чрез Bluetooth® с Вашето съвместимо Apple® или Android ™ устройство, така че да имате достъп до неограничен брой карти и изображения от въздуха. Допълнително Earthmate Ви позволява да използвате удобно всички функции на inReach на сдвоеното мобилно устройство. За по-лесно писане на съобщения, можете също да синхронизирате inReach устройството със списъка с контакти на телефона си, за да достигне до всеки и навсякъде - с по-малко натискания.

 

Сдвояване с Garmin Pilot ™

В авиационния свят inReach Mini се превръща в ценна въздушна комуникационна връзка. Когато сте сдвоени чрез Bluetooth към съвместим таблет или смартфон с приложението Garmin Pilot, Вашият inReach Mini улеснява изпращането и получаването на текстови съобщения, докато сте в кабината - дори и от зони без сигнал за мобилен телефон. Приложението изтегля списъците с контакти на смарт устройство Ви, така че достъпът да е безпроблемен. Също така, за Вашите последователи на земята, inReach Mini може да осигури проследяване на полета, като използва уеб базираната MapShare ™ страница, създадена за Вашия inReach акаунт. Можете също така да се свържете чрез Facebook® или Twitter®.

 

Допълнителни авиационни услуги

Вашият inReach Mini е също така и поддържащо устройство за Lockheed Martin Flight Services (LMFS) Adverse Condition Alerting Service (ACAS), Surveillance-Enhanced Search and Rescue (SE-SAR) и Enhanced Special Reporting Services (eSRS). Ако сте регистрирани за ACAS информация, предупреждения предоставени чрез LMFS ви подканват да се обадите за съкратен брифинг, за да се справите със специфични неблагоприятни условия, които биха могли да повлияят на маршрута, планиран за полета. По същия начин автоматичният мониторинг, осигурен от службата SE-SAR, позволява на системата да идентифицира потенциални аварийни ситуации на полета и/или сигнали за незабавно започване на процедури за търсене и спасяване на Вашият самолет.

 

Вижте времето навсякъде

Опцията за прогноза за време предоставя подробни новини директно на Вашия inReach, съвместим сдвоен смартфон или таблет чрез приложението Earthmate, така че Вие ще знаете какви условия да очаквате по маршрута си. Предлагат се основен, премиум и морски метеорологични пакети. Можете да заявите прогнози за времето за текущото си местоположение или всяка друга точка по маршрута си.

 

 

 

 

 

 

 

 

Здрави и устойчиви

Здрав, издръжлив, удароустойчив (MIL-STD-810F) и с воден рейтинг до IPX7, inReach mini е създадено за всякакви ситуации. Вградена, презареждаща се литиева батерия за използване до 50 часа при 10-минутен режим на проследяване по подразбиране и до 20 дни в режим на пестене на енергия2. Заредете чрез стандартен мicroUSB захранващия кабел или в автомобил с 12 V зарядно устройство.

 

 

 

Гъвкави сателитни планове

За достъп до мрежата Iridium и комуникация с вашия inReach Mini е необходим активен сателитен абонамент. В зависимост от нивото на използване, можете да изберете годишен пакет или гъвкав месечен план.

 

Неограничено Cloud съхранение и планиране на пътуване

Всяко inReach устройство идва с безплатен достъп до Cloud портал за планиране на пътувания с маршрути и точки, създаване на предварително зададените съобщения и бързи текстове, синхронизация и управление на настройките на Вашите устройства, обновяване на фърмуера, свързване на Вашите профили в социалните мрежи, съхраняване на всички данни за местоположения за проследяване и още много други.

  

 

1Вижте Garmin.com/ble
2Животът на батерията може да варира в зависимост от настройките

Знакът и логото на Bluetooth® са собственост на Bluetooth SIG, Inc. и всяко използване на тези марки от Garmin е под лиценз. Apple® е търговска марка на Apple Inc., регистрирана в САЩ и други страни. Android ™ е запазена марка на Google Inc.

СЪОБЩЕНИЕ: Някои държави регулират или забраняват използването на сателитни комуникационни устройства. Потребителят е отговорен да знае и да спазва всички приложими закони в държавите, където устройството ще бъде използвано.

 

Доставка

Д-р Моби поддържа доставка с ЕКОНТ на територията на цялата страна.

Поръчки направени до 16:00 часа се изпращат на същия ден, след допълнително потвърждение за наличност.

Времето за доставка е между 1 и 5 работни дни.