Често задавани въпроси (FAQ)
?
Как да върна или заменя поръчания продукт?

Как да върна или заменя поръчания продукт?

Клиентите възползвали се от услугата преглед и тест имат правото да откажат да приемат дадена стока и да я върнат на drmobi-bg.com още в офисите на Еконт или на куриера. Разходите по връщането са за сметка на клиента.

В случай, че поръчания от вас продукт не отговаря на очакванията ви или размерът е неподходящ, може да го замените с друг размер или продукт, след като предварително се свържете с нас. Ако в момента нямаме необходимата наличност, на желания от вас артикул, сумата ще ви бъде възстановена.

* При / връщане / замяна / възстановяване на сума / продуктът трябва да бъде придружен задължително от всички документи + касов бон, изпратени Ви с поръчката. 
Според Закона за защита на потребителите, клиента има право на рекламация и възможност да върне или замени продукта в срок до 14 дена след получаването му, нашето единственно условие е да сте запазили търговският вид на продукта. При условие, че продуктът не е употребяван, няма следи или миризми по него, има запазен етикет и оригинална опаковка, както и добър търговски вид замяната/връщането може да бъде осъществена. Транспортните разходи по връщане и замяна са за сметка на клиента.

?
Защо да изберем Д-р Моби?

Ние сме единствения сертифициран сервиз от OCAmaster на българския пазар. Нашият екип от професионалисти залага на качество, прозрачност и бързо обслужване. Освен богатият асортимент от продукти, аксесоари и сервизни услуги, предлагаме и поръчка на продукти според специалните Ви предпочитания, затова не се колебайте да се свържете с нас по всякакви въпроси.

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас