DriveSmart™ 55 MT-D EU

Продукти
489,00 лв.
  • Марка: Garmin
  • Кат. номер: 010-02037-13
Опции за покупка
Моля, изберете:
Продуктът е успешно добавен в количката

Ако желаете да бъде инсталирана подробна пътна и offroad карта на България OFRM Geotrade, можете да я добавите към поръчката си от раздел Карти.

5.5" сателитна навигация със смарт известия и висока резолюция

  • 5.5" сателитна навигация с актуализации на картатаЛесна за използване,
  • Лесно меню и ярки, лесни за разбиране карти, 3-D сгради и терен
  • Включени актуализации на камерите за безопасност
  • Предоставя услуги в реално време2, като например трафик на живо и паркинги на живо2
  • Гласова активация с опция за сдвояване със съвместим смартфон за хендсфри обаждания1 и смарт известия
  • TripAdvisor® рейтинги и милиони интересни точки (POI) от Foursquare®
  • Вградена Wi-Fi® връзка за актуализации на карти и софтуер без компютър


Не мразете трафика. Избягвайте го

 

Избегнете задръстванията или забавянията, като ги заобиколите с навременни сигнали, които предлагат алтернативни маршрути, за да ви помогнат да избегнете пътните ремонти или произшествията по вашия маршрут.Информацията за трафик на живо2 е налична, когато навигацията е сдвоена с вашия телефон.

Само за MT-D модела: Garmin Digital Трафик е готов да се използва веднага след включването на устройството, благодарение на включения трафик кабел (няма нужда да сдвоявате навигационната система със смартфон за информация за трафика).Ако желаете, информацията за трафик на живо2 ще бъде налична, когато сдвоите навигацията с вашия телефон.

Гласово активиране на навигацията

Кажете "OK, Garmin" и вашата сателитна навигация може да слуша гласовите ви команди и да навигирате до мястото, където трябва да отидете.

 

 

Насладете се на по-добри пътувания с TripAdvisor

Вижте TripAdvisor рейтинги на туристите за хотели, ресторанти и атракции по маршрута ви или в близост до целта.

 

 

 


Вградения Wi-Fi ви поддържа актуални

Вградената Wi-Fi връзка улеснява актуализирането на вашите карти и софтуер без използването на компютър.

 

 


Ползите от Bluetooth® технологията

Чрез сдвояване на Garmin DriveSmart 55 с вашия съвместим смартфон можете да се наслаждавате на хендсфри обаждания, благодарение на Bluetoothбезжичната технология.

 

Нови магазини и ресторанти

Тази сателитна навигация е с предварително инсталирани Foursquare данни, което улеснява намирането на милиони нови и популярни места.

 

 

 

Достъп до функции в реално време

Свържете тази смарт сателитна навигация с телефона си и изтеглете приложението Garmin Drive ™.Това ви дава достъп до информация в реално време2, включваща паркинги на живо3, камери за безопасност, трафик на живо и метеорологични условия.Когато сте свързани, текстовите съобщения и други известия2 от телефона ви ще се показват отстрани на навигационния ви екран.

 

Известия за водача: опознайте заобикалящата ви среда

За да се насърчи по-безопасно шофиране и да се повиши осведомеността за ситуацията, сигналите за водача ви предупреждават за предстоящи остри завои, промени в скоростта, камери за безопасност, прелези и други.

 

3-D сгради и терен

Простите и лесни за разбиране карти показват 3-D сгради и терен, което прави по-лесно от всякога навигирате до местоположението, до което трябва да отидете.

 

Garmin Real Directions ™ функция

Устройството предоставя лесни за разбиране завой-по-завой насоки, като от приятел, използвайки имена на улици, имена на магазини и разпознаваеми ориентири (напр. „Завийте след червената сграда“).

 

 


Какво следва

Полезната Up Ahead функция, която можете да видите, без да напускате картата, показва спирания за храна, гориво и други важни събития - като например предстоящи градове - по вашия маршрут.

 


Намерете точно къде трябва да отидете

Direct Access функцията улеснява навигирането до сложни дестинации, като например летища или търговски центрове. Тя дори ви навигира през паркинги, за да намерите най-близкия до вашата дестинация вход.

 

По-лесно за търсене, по-бързо за намиране

Поле за търсене улеснява намирането на адреси и милиони POI точки.В случай на правописна грешка, получавате резултати от търсенето, които са подобни на въведените от вас.

 

 

Съвместимост с Garmin безжична камера за задно виждане

За пълно навигационно решение, свържете навигацията с BC ™ 30безжична камера за задно виждане (продава се отделно; препоръчва се професионална инсталация).Веднъж свързани, можете лесно да виждате превозни средства, пешеходци и други препятствия на дисплея на навигатора, докато се движите назад.

 

 

Висококачествени карти

Качеството на картите може да направи разликата между намирането на вашата дестинация и изгубването ви.Висококачествените HERE данни ви дават възможност да навигирате с информацията, от която се нуждаете, когато имате нужда от нея.
 

1 Изисква смартфон (продава се отделно) с Bluetooth технология
2 За да използвате тази функция, трябва да изтеглите приложението Garmin Drive App на вашия съвместим Bluetooth® и GPS-съвместим смартфон (продава се отделно)
3 Данните за паркиране са достъпни за повечето градски центрове.За подробности относно покритието посетете
Parkopedia.com
4Не е налично във всички области


© HERE.Всички права запазени.© 2017 TripAdvisor LLC.Всички права запазени.Foursquare® е регистрирана търговска марка на Foursquare Labs, Inc.

          

 

Доставка

Д-р Моби поддържа доставка с ЕКОНТ на територията на цялата страна.

Поръчки направени до 16:00 часа се изпращат на същия ден, след допълнително потвърждение за наличност.

Времето за доставка е между 1 и 5 работни дни.